Suunnittelija

REKRY 🍌 SUUNNITTELIJA / AD

Haemme visuaalista suunnittelijaa / AD:ta, jolle olisi jo kertynyt mukavasti kokemusta. Olet potentiaalinen banaani, mikäli sinua kiinnostaa suunnitella näyttäviä ja toimivia kokonaisuuksia, joiden kuvakieli puhuu tätä päivää. Seuraat mitä designin maailmassa tapahtuu ja olet kiinnostunut etsimään uusia luovia ratkaisuja. Teemme paljon verkkosivutoteutuksia, joten toivomme että digitaalinen kynäsi taipuu ketterästi myös webbileiskoihin.

Lisäpisteitä saat erityisesti

• Verkkosivujen visuaalisesta suunnittelusta
Osaat tehdä käytettävää ja komeaa. Leiskan suunnittelussa mietit responsiivisuutta ja tuot esiin asiakasyrityksen olemuksen kirkkaimman ytimen.

• Typografisesta silmästä:
Tiedät miten teksti välistetään harmoniseksi kokonaistaideteokseksi. Hiiresi alla taipuu sekä minimalistinen sanssi että suurieleiset serif-ilotulitukset.

• Pakkaussuunnitteluosaamisesta:
Designisi hurmaavat niin kuluttajat kuin toimeksiantajankin

Bananas on tamperelainen mainostoimisto, jonka pääfokus on visuaalisessa suunnittelussa ja verkkosivujen toteutuksessa. Rakennamme sivuja WordPress-alustalle perustuksista alkaen, ilman riskialttiita ja hitaita valmisteemoja. Visuaaliset ratkaisumme perustuvat käytettävyyteen, tarinallisuuteen ja tunnistettavuuteen, jotka auttavat brändejä erottumaan kilpailijoista.

Hakuaika loppuu 31.05.2022

Hakemukset osoitteeseen: banaaniksi@bananas.fi

Lisätietoa paikasta saat:
jarne@bananas.fi
0407527422