Palvelut

 

Luova suunnittelu

Kun yrityksen ilme kirkastuu, kirkastuu myös toimarin ilme.

Tiedät, mitkä yrityksesi vahvuudet ovat, mutta sanomasi hakee vielä visuaalista muotoaan. Me konseptoimme yrityksesi ilmeen ja idean yhtenäiseksi viestiksi, jossa ulkoasu palvelee sisältöä. Maalarit maalailee seiniä, taidemaalarit tekevät taikojaan siveltimellä ja graafiset osaajat vangitsevat ilmeeseen jotain, joka puhuu tehokkaammin kuin sanat. Se on meidän työmme.

artboard-1

 

Digitaalinen media

Kun liiketoimintasuunnitelma on konseptoitu timanttiseksi ja markkinointi on slikkiä kuin fiftarin tukka, niin sitä kynttilää ei jätetä vakan alle, vaan laitetaan ilosanoma julkiseksi. Vaikka loppuun hiotulla sivustolla esiteltäisiin maailman paras tuote, se hyödyttää vain, jos asiakkaat sen näkevät. Autamme näkymään oikeassa paikassa oikeaan aikaan – niin verkossa kuin mobiilissa – asiakkaille jotka ovat yrityksestäsi kiinnostuneita. Verkkosivutoteutuksia meillä on takana yli 200. Rakennamme ne lähes poikkeuksetta WordPressin päälle. Se mahdollistaa pienet, kustannustehokkaat projektit sekä laajemmat kokonaisuudet. Ja ennen kaikkea se antaa sinulle vapauden päivittää itse sivustosi helposti.

artboard-1-copy

 

Kuvaus

Tänä päivänä sivustoilla ja markkinointimateriaaleissa laadukkaat kuvat ja videot kulkevat käsi kädessä asiallisen yritysilmeen kanssa. Willen tarkka silmä ja rautainen ammattitaito takaavat priimaa persoonallisella otteella – aina vahvoista henkilökuvista herkullisiin annoskuviin. Banaanitertun vihrein banaani on videokuvaaja, Janne. Tässä tapauksessa vihreys ei kuitenkaan kuvaa hänen ammattitaitoaan. Jannella on takana jo useamman vuoden kokemus mm. TV-tuotannoista. Hän on ammattilainen, jonka käsi ei ala vapisemaan jalustan puuttuessa. Tällä repertuaarilla on helppo laittaa verkkosivujen sisältö raikkaaksi, laaja-alaiseksi sekä informatiiviseksi.

camera