RKM Group on kiinteistö- ja korjaustöiden asiantuntija, joka palvelee isännöitsijöitä, rakennusliikkeitä ja yksityisasiakkaita. Suunnittelimme erityisesti kunto- ja sisäilmatutkimuksiin sekä vahinkosaneerauksiin erikoistuneelle RKM Groupille logon, jonka muotokieli on inspiroitunut työmaakypärästä. Logon lisäksi olemme toteuttaneet erilaisia esitteitä ja markkinointimateriaaleja.

  • Logon suunnittelu
  • Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus
  • Esitteiden suunnittelu ja toteutus
  • Markkinointimateriaalit

Kuivaustekniikka Ryhmä

RKM Groupiin kuuluu myös Kuivaustekniikka Ryhmä, joka on ympäri Suomea palveleva kiinteistöjen ja korjaustöiden asiantuntija. Suunnittelimme Kuivaustekniikka Ryhmälle uuden logon ja päivitimme verkkosivuston niin visuaalisesti kuin tekniikankin osalta. 

Logon liikemerkkiosan K-kirjaimen vesipisaraksi kiertyvä muoto ja kirkkaan sininen sävy luovat assosiaation kosteusmittausten ja vesivahinkokartoitusten maailmaan. Logon muotokieli on selkeä, muttei liian vakava, sillä hyvin hoidettu urakointi kaartaa vakavikonkin suupielet ylöspäin.

Kiinteistöjen tutkimus- ylläpito- ja korjausurakointi ovat tärkeitä asioita, joten verkkosivujen värimaailma nojaa vahvasti viralliseen ja jämäkkään tummansiniseen. Tukivärinä toimii raikas vihreä, joka on toiminnan, onnistumisen ja elämän väri. Yhdessä logosta tutun kirkkaansinisen kanssa ne luovat hyvin yhteen pelaavan väripaletin, jota on helppo soveltaa myös muissa ilmeen sovelluksissa, kuten powerpoint-esityksissä.

kuivaustekniikkaryhma.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Jarne Lähteenmäki